Hei. Olen Päivikki Ruth. Kasvatan bichon friseitä nimellä White Pixy’s, joka tarkoittaa valkoisia keijuja/haltioita/menninkäisiä. Nimen valitsin ensimmäisen kasvattini Dixien mukaan, häntä sanottiin nimellä Dixi-Pixi. Koska Pixyt ovat myös satuolentoja, niin minusta se on sopiva nimi myös näille sadunomaisen kauniille bichoneille. Toisaalta sateessa ja kurassa möyrinyt bichon muistuttaa enempi menninkäistä. Ensimmäisen koirani, joka oli bichon, sain vuonna 1991. Donna hurmasi meidän koko perheen ja hänen myötään alkoi myös näyttely-ja kasvatusharrastus.

Tänä vuonna 2014 on tullut 20 vuotta täyteen kasvatusharrastuksen parissa ja reilut 23 vuotta bichon-rodun omistajana. Lyhyesti sanottuna bichonit ovat saaneet sieluni, aikani ja rahani.

Koirat ovat minulle perheenjäseniä ja sitä edellytän myös uudelta bichon-perheeltä. Uudella pennun omistajalla tulee olla aikaa, halua ja innostusta bichonin turkin hoitoon. Toivon myös, että kasvattieni omistajat pitävät yhteyttä. On mukava tietää, mitä pienokaisilleni kuuluu.

Tällä hetkellä kotona on viisi bichonia sekä yksi lhasa apso. Minulla on myös sijoituskoiria sekä osaomistuksessa olevia koiria.  Näille nettisivuille olen koonnut kuvia koiristani ja osasta kasvateistani. Sivuilla ei ole linkkejä, koska olen huono päivittämään niitä, ja on ikävää jos linkit eivät toimi.

Sivujen webmaster on Heidi Karvonen, hänelle suuri kiitos!

1.8.2014  Ystävällisin terveisin Päivikki
 

Hello! My name is Päivikki Ruth and I live in Finland. The very first bichon charmed me in 1991, and since then I have sold my soul to bichons, and have no intend to change a breed :)
My first bichon puppies were born 1994, and my kennelname "White Pixy's" was registered at 1995.

For a new puppy owner I require that my pups will live as family members; the new owner must have time and be willing to take care of bichon's fur. I'd like to know about puppies further life and how my little ones are doing out there.

On these pages You'll find photos of bichons bred or owned by me.

All the best, Päivikki


 

Vuolasvirta 2015